Frankensolar Eastern Europe

Frankensolar Eastern Europe s.r.o., Ke Zdibsku 240, 250 66 Zdiby
Profil

Frankensolar Eastern Europe s.r.o., bola založená ako pobočka nemeckej spoločnosti FR-Frankensolar GmbH so sídlom v Norimbergu. Počas 15 rokov sa nám podarilo stať sa odborníkmi v tejto oblasti a podľa našich dlhoročných skúseností ponúkame našim zákazníkom iba kvalitné výrobky s dlhou životnosťou a zárukou.

Frankensolar Eastern Europe s.r.o. vám poskytne bezplatnú predbežnú kalkuláciu vrátane typov a cien technológií, ako aj výkonovú a finančnú analýzu celého projektu solárnej elektrárne pre váš rodinný dom alebo priemyselný objekt. Realizáciu po vzájomnej dohode vykoná jeden z našich mnohých inštalačných partnerov, ktorý vo vašom mene spracuje všetku potrebnú dokumentáciu na schválenie a poskytne vám plnú záruku na vykonané práce.

Od roku 2022 je spoločnosť súčasťou skupiny KENO Group, európskeho poskytovateľa riešení pre obnoviteľné zdroje energie. Vďaka tejto spolupráci sa podarilo rozšíriť portfólio spoločnosti o významné značky, zlepšiť kontinuitu dodávateľského reťazca a rozšíriť ponuku školení pre českých a slovenských inštalatérov. Osobitnú pozornosť si zaslúži ich novinka – inovatívny 5v1 batériový systém od spoločnosti Sigenergy a tepelné čerpadlá Kensol, ktoré predstavujú špičkové produkty v oblasti obnoviteľných zdrojov energie ponúkané touto spoločnosťou.

Obor činnosti
  • Dodávky komponentů
  • Servis
Členství v organizacích
  • Cech Akumulace a Fotovoltaiky (CAFT)