BayWa r.e. Solar Systems s.r.o.

BayWa r.e. Solar Systems s.r.o., Na Radosti 414, 155 21 Praha 5
Profil

V spoločnosti BayWa r. e. dodávame cenovo dostupné komponenty prémiovej kvality pre fotovoltaické elektrárne. Zaujíma nás, ako sa energia vyrába, ako sa uskladňuje a ako ju čo najlepšie využiť pri globálnom prechode na obnoviteľné zdroje energie. S prítomnosťou v 30 krajinách sme významným hráčom v oblasti výstavby a prevádzky obnoviteľných zdrojov energie. Sme distribútorom, ktorý ponúka súvisiace služby a energetické riešenia. S pobočkami v Európe, Amerike, Ázii a Austrálii aktívne formujeme budúcnosť energetiky a bojujeme proti klimatickým zmenám. Sme uhlíkovo neutrálna spoločnosť.

Rozumieme fotovoltaike

Budujeme vlastný vývojový tím vďaka našim dlhodobým skúsenostiam v oblasti obnoviteľných zdrojov energie. Skúmame technológie, testujeme ich a školíme našich klientov – inštalatérov, aby sme im pomohli navrhnúť správne riešenie pre ich koncových zákazníkov.

Ponúkame prémiové produkty a značky

Všetky komponenty, ktoré ponúkame, sú starostlivo vybrané odborníkmi na fotovoltiku a technologickými lídrami v tomto odvetví. Pri výbere sa zameriavame predovšetkým na špičkovú kvalitu, jednoduchú inštaláciu, optimálnu cenu a kompatibilitu produktov. Sme autorizovaným distribútorom svetových značiek GoodWe, Pylontech a Novotegra GmbH.

Máme riešenia pre domácnosti aj priemyselné podniky

Ponúkame komponenty na použitie v rodinných domoch a priemyselných podnikoch. Striedače od 1 kW do 250 kW, ktoré možno ďalej stohovať až po megawattové jednotky. Spoločne nájdeme vhodné riešenie a technológiu v súlade s požiadavkami NZÚ, OZE+ a OPTAK.

Efektívna spolupráca s partnermi, profesionálny klientsky servis

Spokojnosť klientov je našou hnacou silou. Zaujíma nás spätná väzba od partnerov a bežných používateľov. V prípade záujmu poskytujeme aj produktové školenia. Rýchlo reagujeme na pripomienky, hľadáme efektívne riešenia, poskytujeme profesionálne služby a informácie.

Obor činnosti
  • Dodávky komponentů
  • Servis
  • Projektování
  • Eshop
  • Odborná školení
Členství v organizacích
  • Cech Akumulace a Fotovoltaiky (CAFT)
  • Solární asociace