Spoločnosť BayWa r.e. získala prestížne ocenenie Top PV Supplier 2023

BayWa r.e. Solar Trade získala prestížne ocenenie „Top PV Supplier 2023“ v kategórii „Veľkoobchod“.

Ocenenie bolo počas veľtrhu Intersolar 2023 v Mníchove odovzdané globálnemu generálnemu riaditeľovi spoločnosti Solar Trade Frankovi Jesselovi, ktorý tento úspech komentoval slovami: „Získanie týchto ocenení odráža našu vedúcu úlohu na európskom trhu v oblasti distribúcie fotovoltaických komponentov. Zároveň potvrdzuje našu stratégiu a ukazuje, že náš záväzok k spokojnosti zákazníkov, špičkovej kvalite a službám sa vypláca.“

Spoločnosť BayWa r.e. je silným hráčom a pôsobí už v 30 krajinách. V Českej republike a na Slovensku potvrdzuje Baywa r.e. Solar Systems kvalitu nielen osvedčenými výrobkami vo svojom portfóliu, ale aj špičkovou technickou podporou.

 

Oddelenie technickej podpory má vlastný vývojový tím, vyhľadáva technológie, testuje ich, školí inštalačných klientov a pomáha im navrhovať vhodné riešenia pre koncových zákazníkov.

 

Jednou z posledných vyvinutých inovácií je firmvér pre meniče GoodWe. Viac informácií nájdete v článku: Ako urobiť z GoodWe superstriedač? 

 

O víťazoch ocenenia Top PV rozhoduje prieskum medzi inštalatérmi, ktorý vykonáva inštitút pre výskum trhu a verejnej mienky EUPD Research. Ocenenie „Top PV Supplier“ je uznávanou certifikáciou v rámci globálneho fotovoltického priemyslu a znamená spoľahlivosť a dôveru vo fotovoltickom priemysle.