PMT EASY: Systém pre veľké moduly na plochých strechách

KRAJICZECH je spoločnosť zameraná na navrhovanie a výrobu konštrukcií pre solárne elektrárne so zameraním na kvalitu, spoľahlivosť a udržateľnosť.S viac ako 12-ročnými skúsenosťami v odbore sa stala lídrom v dodávkach solárnych systémov pre komerčné, priemyselné a rezidenčné projekty.

Zdroj: KRAJICZECH

 

Spoločnosť KRAJICZECH uvádza do oblasti solárnych konštrukčných systémov systém PMT EASY, ktorý predstavuje zásadnú zmenu v inštalácii solárnych modulov na plochých strechách.

PMT EASY, systém predstavený na tohtoročnom  Smart Energy Fóre v Nitre, prináša revolučný prístup k montáži solárnych modulov vďaka otočnému systému a technológii push & click.

Vďaka tejto technológii je manipulácia s modulmi oveľa jednoduchšia a upevnenie bezpečnejšie ako kedykoľvek predtým. Systém je ideálny najmä pre veľké moduly a umožňuje rýchlu realizáciu veľkých solárnych projektov.

Flexibilita systému PMT EASY sa prejavuje aj v možnosti montáže modulov na kratšiu aj dlhšiu stranu, čo poskytuje projektantom aj montážnym firmám väčšiu voľnosť pri navrhovaní a realizácii solárnych elektrární.

„V súčasnosti prebiehajú dva veľké projekty, pri ktorých bola požiadavka minimalizovať zaťaženie strešnej konštrukcie“.

 

Vďaka EASY PLATES dokážeme pracovať s rozložením zaťaženia na streche, tento prvok veľmi dobre rieši aj kontakt konštrukcie fotovoltaickej elektrárne so strešným plášťom

Vďaka PMT EASY sme nielen zvýšili účinnosť a bezpečnosť inštalácie, ale aj znížili zaťaženie strešnej konštrukcie, čo považujeme za nespornú výhodu:“ dodáva Robert Kupec zo spoločnosti KRAJICZECH

Vďaka systému krížových spojov z pevných oceľových profilov nepredstavujú veľké bloky s rozmermi až 30*30 metrov žiadny problém a nedochádza k bodovému zaťaženiu.

Bezpečnosť a kvalitu celej konštrukcie podčiarkuje 15-ročná záruka, a to všetko za výhodnú cenu.

Viac informácií nájdete na www.krajiczech.cz alebo kontaktujte projekce@krajiczech.cz.