KRAJICZECH – zhrnutie roku 2023, pohľad do budúcnosti

Minulý rok sa niesol v znamení dramatického rastu dopytu, nedostatku vstupných materiálov a neustáleho rastu cien.

Zdroj: KRAJICZECH

Rok 2023 priniesol pre spoločnosť KRAJICZECH nové výzvy.

„Zaznamenali sme mierne ochladenie trhu v oblasti inštalácií RD a tlak lacnej konkurencie, zároveň sa celý trh oveľa viac „rozdrobil“ medzi nové inštalačné firmy, ktoré vznikli v minulom roku,“ komentuje situáciu Ludvík Krajíček, generálny riaditeľ spoločnosti KRAJICZECH.

 Meniace sa trendy a nové stratégie

Spoločnosť KRAJICZECH sa s týmito výzvami úspešne vyrovnáva tým, že sa zameriava na komerčné a pozemné inštalácie, kde je schopná dlhodobo ponúkať spoľahlivé a osvedčené riešenia.

Novinky a inovácie na rok 2024

„V budúcom roku predstavíme niekoľko noviniek. Zameriavame sa na kvalitu výrobkov, ale aj na konkurencieschopné ceny a prvotriedny servis. pripravujeme sériu školení o inštalačných systémoch, ktoré sa budú konať od januára do marca. Správna inštalácia je kľúčom k pozitívnemu vnímaniu fotovoltiky a my chceme prispieť k odbornému rastu našich partnerov,“ hovorí Ludvík Krajíček – generálny riaditeľ spoločnosti KRAJICZECH. .

Revolučný montážny systém PMT EASY

Jednou z kľúčových noviniek bude montážny systém PMT EASY, ktorý bol predstavený na tohtoročnom veľtrhu Smart Energy Forum.

„Tento systém je revolučný z hľadiska bezpečnosti a rýchlosti montáže. Systém umožňuje bezpečnú inštaláciu a manipuláciu s veľkými modulmi na plochých strechách. Vďaka svojej konštrukcii umožní použitie menších záťaží, čo bude veľmi výhodné pre existujúce strechy s obmedzenou nosnosťou,“ opisuje Ludvík Krajíček, generálny riaditeľ spoločnosti KRAJICZECH.