Držíme záruky a garancie na výkon už 15 rokov!

Naša spoločnosť PROTECTION & CONSULTING s.r.o.bola založená v júli 1996. Od tohto momentu sa začala písať história našej činnosti:

Od roku 1996 vývoj a výroba elektrických ochrán pre elektrárne a ich predaj a distribúcia po celom svete, automatizácia v elektrárňach, distribučných a prenosových systémoch, analýzy, merania a štúdie pripojiteľnosti elektrární, odborné konzultácie a posudky.

Zdroj:PROTECTION & CONSULTING

Od roku 2008 realizácia fotovoltaických elektrární na voľných pozemkoch, firemných budovách a rodinných domoch.

Vyvinuli sme vlastný monitorovací systém pre fotovoltaickú ochranu SOLAR CONTROL

Postavili sme elektrárne s výkonom viac ako 52 MWp (čo je približne 10 400 rodinných domov).

Viac ako 2,6 MWp inštalovaného výkonu na strechách firemných budov.

Realizáciu fotovoltaickej elektrárne na najvyššej výškovej budove v krajine – AZ Tower v Brně

Zdroj:PROTECTION & CONSULTING

 Fotovoltaická elektráreň (FVE) na firemnej budove môže výrazne znížiť prevádzkové náklady. Už sa nemusíte obávať rastúcich cien energií. Budete si vyrábať vlastnú energiu. Ak vlastníte firemnú budovu, navrhneme pre vás ideálnu veľkosť fotovoltickej elektrárne v závislosti od vašej ročnej spotreby, ako aj prevádzky. Zverte sa do rúk našej spoločnosti a my sa o všetko postaráme.

Bezplatne sa s vami stretneme a prediskutujeme možnosti vašej fotovoltaickej elektrárne na streche alebo ploche vášho pozemku.

Prenechajte údržbu, servis a optimalizáciu vašej fotovoltaickej elektrárne spoločnosti so 16-ročnými skúsenosťami s výstavbou a realizáciou fotovoltaických systémov na kľúč. Pravidelný servis predĺži životnosť, výkon a podporí vás v maximalizácii zisku. Servisujeme rodinné domy, podniky, inštitúcie a veľké elektrárne na voľných pozemkoch. Máme dlhoročné skúsenosti so servisom fotovoltaických elektrární.

Spojením našej koncepčnej servisnej starostlivosti s monitorovacím a riadiacim systémom PROTECTION SOLAR CONTROL je vaša fotovoltická elektráreň v tých najlepších rukách. Príklad monitorovania si môžete pozrieť tu http://www.solarcontrol.cz/.