Solarity a Deye oznamujú svoje strategické medzinárodné partnerstvo

Spoločnosť Solarity rozšírila svoje portfólio a stala sa novým oficiálnym strategickým partnerom spoločnosti Deye pre trhy strednej a východnej Európy, Latinskej Ameriky a Stredného východu

Zdroj:Solarity

Spoločnosť Solarity, medzinárodný distribútor fotovoltaických systémov, podpísala memorandum o spolupráci so spoločnosťou Deye a oficiálne začala predávať široké portfólio produktov Deye vrátane strunových striedačov, hybridných striedačov, systémov na uskladnenie energie a batériových riešení. Informoval o tom popredný internetový časopis o fotovoltaike.

„Pridanie značky Deye do nášho portfólia je ďalším dôležitým míľnikom v našom záväzku poskytovať najlepšie fotovoltické produkty a služby. Vďaka produktom Deye, ktoré poskytujú flexibilné a výkonné riešenia pre rezidenčné aj komerčné projekty, sme ešte viac pripravení posilniť postavenie našich partnerov a zákazníkov na celom svete,“ hovorí Michal Adrian, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Solarity.

 „Od minulého roka budujeme v Európe silný a komplexný tím na podporu miestnych klientov. Teraz sme urobili ďalší krok uzavretím distribučnej zmluvy so spoločnosťou Solarity, čím sme posilnili náš záväzok podporovať prechod Európy na čistú a obnoviteľnú energiu. Tešíme sa tiež na rozšírenie našich online a offline technických školiacich programov pre našich distribútorov a inštalatérov v tomto roku,“ hovorí Alan WU, obchodný riaditeľ spoločnosti Ningbo Deye Inverter Technology Co.

Vďaka vlastným skladom a logistickej sieti poskytuje spoločnosť Solarity podporu B2B na vysokej úrovni vrátane rýchleho dodania, technického poradenstva, starostlivosti o zákazníkov a rôznych foriem financovania.

Všetky produkty Deye si môžete zakúpiť v  e-shopu Solarity na www.solarity.shop