ENEDOM: Prečo sa oplatí solárna elektrareň?

Stojíte pred dvoj až trojnásobnou faktúrou za energie a premýšľate, ako prevádzku domu značne zlacniť? Je dôležité, aby výsledkom bola úspora a jednoznačná návratnosť, na desiatky rokov dopredu. Spoločne sa na to pripravíme:

 

Zdroj: ENEDOM

Jednoznačná úspora

Zaobstarajte si solárny systém a ešte tento rok usporíte významnú čiastku za elektrinu a vyhnite sa vysokému nedoplatku za ďalší rok.

Ochrana pred výpadkami elektriny

Budete bez starostí, pretože vás solárny systém zaistí pred nečakanými výpadkami energie, vďaka vlastnej batérii.

Vyššia nezávislosť a sebestačnosť

Nemusíte meniť svoj životný štýl a napriek tomu budete čiastočne nezávislí od okolia. Sami si rozhodnete, ako naložíte s prebytočnou energiou. Či ju budete ukladať v batérii, napájať s ňou tepelné čerpadlo, predávať do siete, nabíjať s ňou stanicu pre elektromobil…

Rýchla návratnosť investície

Je to investícia, ktorá sa vám rýchlo vráti a zisk bude prinášať po mnoho rokov. Rovnako tak komfort a ďalšie výhody.

Dlhodobá spoľahlivosť

Najkvalitnejšie zariadenie na trhu a špičková práca našich remeselníkov vám zabezpečí dlhoročnú bezproblémovú prevádzku.

Pomáhate znižovať znečistenie ovzdušia

Systém čerpá z obnoviteľných zdrojov. Také rozhodnutie je prínosné aj pre ďalšiu generáciu. V porovnaní s bežnými technológiami využívajúcimi fosílne palivá výroba elektriny zo solárnych článkov znižuje množstvo znečisťujúcich látok a emisií skleníkových plynov o 90 percent.

Čo môžete urobiť na získanie vášho solárneho systému?

Do formulára vložte váš kontakt a my sa vám obratom ozveme alebo nás navštívte v našom stánku 40 na veľtrhu Smart Energy Forum Nitra.